ONLINE POSAO

online posao

Saznajte KAKO zaraditi preko AIOP-a. Upišite svoje ime i email za više informacija.


Powered by AIOP Response
Mi poštujemo vašu privatnost

 

 

 

 

All in One Profits – Alati i Zarada na Jednom Mjestu

All in One Profits (AIOP) je u ovom trenutku bez konkurencije najbrže “vozilo” koje će vas dovesti do cilja – financijske slobode i života bez dugova i briga oko novca.

AIOP nudi sve potrebne alate koji su vam nužni za internet poslovanje (web stranica, hosting, autoresponder i dr.) i nudi OGROMAN potencijal zarade. Kompanija je registrirana u Nizozemskoj (Tilburg) i jedna je od najbrže rastućih kompanija u ovoj industriji.

•    Vizija kompanije je pomoći svima da si izgrade uspješno poslovanje i da si svatko može priuštiti uključenje i pokretanje vlastitog online biznisa. AIOP stoga nudi za iznimno povoljnu cijenu (samo 10$ mjesečno) osnovne i napredne alate koji su vam potrebni bez obzira čime se bavite, a da to želite predstaviti na internetu.

Bilo da ste već uključeni u nekakvu kompaniju mrežnog marketinga, imate tvrtku, obrt ili udrugu, ukoliko želite poslovanje i vaše usluge predstaviti većem broju ljudi vama je potrebna web stranica, hosting gdje će ona biti smještena, te autoresponder kako biste izgradili veliku listu potencijalnih klijenata/suradnika/kupaca. Čak i ako nemate neki vlastiti biznis vi ste spremni za uspjeh jer s AIOP alatima možete predstaviti upravo AIOP kompaniju te na taj način zaraditi.

AIOP vam sve to omogućava, ali cijelu priču diže na kompletno novu razinu jer s vama DIJELE profit. Za svaku preporuku ove kompanije i alata koje ona nudi vas će kompanija nagraditi na stalnoj mjesečnoj razini. U kratkom roku možete si izgraditi jednu dodatnu mirovinu, dodatnu plaću, pa čak i prihode koji vas mogu potpuno financijski osloboditi.

All in One Profits (AIOP) kompanija koja je uistinu najbrži način za svakoga da dođe do ozbiljne dugoročne zarade. I to ne za nekih 10 ili 20 godina. Vjerujem da vi želite SADA riješiti svoje dugove i svoj financijski status. Ne za 20 godina. 2 -3 godine je jedino što je prihvatljivo. Ništa više od toga!

Kako se ovdje zarađuje

Pitanje koje želite odmah znati i na koje trebati dobiti jasan odgovor glasi – na koji način vi ostvarujete zaradu u All in One Profits (AIOP) kompaniji.

Prvo ćemo cijelu stvar objasniti laički jednostavno, što bi se reklo “po narodski”, a kasnije ćemo detaljnije.

Naime, za svaku preporuku vi ste plaćeni 100% za svakog drugog člana. Recimo da ste kompaniju AIOP preporučili nekome (dali vaš refferal link i predstavili kompaniju) i ta osoba odluči ući jer joj trebaju alati; web stranica, autoresponder i dr. ili jednostavno želi ući u kompaniju kako bi također zaradila.

Vi ste u tom slučaju plaćeni SVAKI MJESEC kad god ta osoba koja se preko vas uključila plati članarinu. Dakle, on/ona plati 10$, vama kompanija plati 10$ – i tako svaki mjesec. Neka imate samo 20 preporuka to vam je 100$ svaki mjesec. Dakle, ovo nije klasična prodaja gdje nešto prodate i “ćao đaci” to je to. Ne! Ovdje za jednom ostvarenu preporuku/prodaju imate stalnu mjesečnu zaradu. To je ljepota pasivnih prihoda i AIOP kompanije. Ovdje ste ostali zbunjeni kako sa 20 preporuka zaradite 100$, pa o tome ćemo kasnije ali sve se svodi na to da koliko primate toliko i dajete i to radimo svi. Znači od tih vaših 20 preporuka, 10 ostaje vaših a 10 poklanjate svojem sponzoru.

No, sada slijedi još i nešto ljepše. Bitno je naglasiti da ukoliko osoba kojoj ste vi preporučili AIOP kompaniju krene dalje preporučivati i uvoditi svoje članove…e to je lijepo…ZAŠTO?

Jer svaka druga osoba koju uvede ide vama (kao sponzoru) i donosi vama pasivni prihod. Tu stavljamo ono PAMETNI ispred PASIVNI PRIHOD.

Novac je u internetu, samo ga treba zaraditi.

Naprimjer, neka vaših 10 direktnih članova uvedu dalje svatko po samo dva člana, to znači da vi zarađujete još dodatnih 100$. Kada bi uveli svatko po samo četiri člana, to znači da vi zarađujete još dodatnih 200$ čistog pasivnog prihoda. Dakle kao i vi i oni također od svoja dva člana jedan ostaje njima a drugog poklanjaju vama i on je vama vaš PPP (Pametni Pasivni Prihod). Potencijal je neograničen i smatramo da svatko tko se u početku potrudi može doći do više tisuća dolara trajnog mjesečnog prihoda samo ako to želi.

Želiš li i ti taj prihod? Onda si na pravom mjestu…

Učlani se – Klikni ovdje